Logistiek

Structureel logistiek

Heeft u structureel te maken met zendingen naar bijvoorbeeld filialen, magazijnen of andere locaties? TSD Services is dé partner voor uw structurele zendingen. Ons uitgebreid wagenpark, flexibele chauffeurs en uitstekende planners zorgen ervoor dat wij uw zendingen kunnen verwerken zoals u dat van ons gewend bent: snel, veilig en met de beste service!

Besteed uw logistiek uit

Heeft u structureel te maak met zendingen naar bijvoorbeeld filialen, magazijnen of andere locaties? TSD Services is dé partner voor uw structurele zendingen. Ons uitgebreid wagenpark, flexibele chauffeurs en uitstekende planners zorgen ervoor dat wij uw zendingen kunnen verwerken zoals u dat van ons gewend bent: snel, veilig en met de beste service!

Persoonlijke behandeling

Wij werken nauw samen met onze klanten. Persoonlijk contact met u vinden wij enorm belangrijk. Niet alleen zorgen we door de samenwerking voor een gestroomlijnd proces en snelle afwerking, ook kunnen wij op deze manier u de beste service bieden. Wij staan klaar voor u!

Meer dan alleen vervoeren

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers, wij zien het als onze taak om  de logistieke tak binnen uw organisatie te coördineren. Uit onze ervaring weten wij hoe belangrijk het is dat grote zendingen of structurele opdrachten/ routes coördinatie vereist. Wij hebben daarom standaard een operationele planner op kantoor waarmee contact wordt onderhouden. Ook is er de mogelijkheid om goederen op te slaan in onze opslagruimte tot de gewenste vervoer datum.

Uitgebreid wagenpark

TSD Services beschikt over een uitgebreide wagenpark. Bij elke zending wordt u een geschikte wagen geadviseerd. Een greep uit onze wagenpark is: combo’s , Bakwagens normaal(laadklep), bakwagens groot (laadklep).

Nog een puntje

Wilt u eens bij ons binnen lopen of met ons een kopje koffie drinken? Kom gerust eens langs op ons kantoor of neem telefonisch contact met ons op via 073 879 53 29.

Wij helpen u vooruit in heel Europa!

Onze service blijft niet beperkt tot de zuidelijke provincies in Nederland. U kunt ons in heel Europa inzetten. Door onze ervaren planners kunnen wij altijd zowel spoedzendingen als structureel logistiek voor u verzorgen. Voor veel services hanteren wij garantieleveringen. Binnen een vooraf vastgestelde levertijd wordt uw zending op de plaats van bestemming afgeleverd. Snel, veilig en flexibel!